skip to Main Content

Online event 'Durf te pitchen' 12 mei 2020

Het eerste online event is een feit en het was zeer geslaagd. De deelnemers hielden een korte pitch waarna er voor elke deelnemer gelegenheid was voor een aantal verdiepende vragen. We leerden elkaar beter kennen, waardoor de betrokkenheid bij elkaar toeneemt., en dat is voor de OCW een belangrijke kernwaarde: verbinding.
Door alle aanwezigen werd het enorm gewaardeerd. Het smaakt zeker naar meer.

Masterclass 'Meer klanten binnenhalen' 12 maart 2020

We kijken terug op een interessante masterclass ‘Meer klanten binnenhalen’. Deze werd op enthousiaste wijze gegeven door Laura Linschoten van de Ondernemersbende.
Laura leerde ons om ons te verplaatsen in de klant: welk probleem los jij voor hem/haar op? We zijn namelijk nogal geneigd om te vertellen over ons product of dienst. Maar daar zal je potentiële klant niet warm voor lopen. Wel als je hem bijvoorbeeld vertelt dat hij meer volgers op Instagram kan krijgen.
Gelukkig kon het nog allemaal nèt voor de Coronacrisis!

Nieuwjaarsontbijt 2020

Een terugblik op het nieuwjaarsontbijt, oftewel de aftrap van OCW 2.0 voor 2020.
Tijdens het bevlogen verhaal van Edwin ter Velde konden de aanwezigen genieten van een heerlijk ontbijtje.
Edwin nam ons mee terug in de VOC tijd en plaatste dat vervolgens in het kader van het heden. Het is zijn passie om waar te maken wat eigenlijk volgens anderen niet kan, zoals hij zei: ik ben een fan van filosoof P.

Back To Top