skip to Main Content

Ondernemersclub Westfriesland is hét platform voor alle West-Friese bedrijven. Met zeven bestuursleden en ruim 100 leden staat OCW garant voor het uitwisselen van ervaringen, nieuwe ideeën, het delen van kennis, professionaliteit en betrokkenheid. Als lid kunt u deelnemen aan een breed scala van activiteiten. Variërend van interessante themabijeenkomsten en dynamische bedrijfsbezoeken tot sprankelende feesten. Hiermee staat OCW voor de combinatie van het nuttige met het aangename verenigen. Netwerken staat hierbij altijd op de voorgrond.

Bestuursleden

Het bestuur van Ondernemersclub Westfriesland is verantwoordelijk voor het contact met alle belanghebbende partijen en de diverse bijeenkomsten en activiteiten voor de leden. Het bestuur bestaat uit:

Tini Worp

Voorzitter

Counselor en ondernemerscoach. Als voorzitter wil ik graag mijn steentje bijdragen om ondernemers in Westfriesland met elkaar te verbinden en elkaar te versterken.

Evelien Loomans

Secretaris

Het organiseren van evenementen is een leuke activiteit waar ik me graag mee bezig houd. Ook vind ik het leuk om van onze leden te horen waar zij zich mee bezig houden. Een leuke combinatie als secretaris.

Marjo Blokker

Penningmeester

Ik heb jarenlange ervaring in het personeelswerk en daarin mijn eigen adviesbedrijf, daar hoort netwerken bij. Binnen het bestuur van de OWV wil ik mij inzetten om ondernemers met elkaar te verbinden en te zorgen voor kennisoverdracht. Want zelf het wiel uitvinden, dat is iets wat niet hoeft.

Piet Sleurink

PR

Ik ga me voor het OCW met name inzetten om de communicatie-marketing rond het OCW te verbeteren en ervoor te zorgen dat de huidige leden meer zaken gaan doen met elkaar en dat er nieuwe leden bijkomen.

Evert Lassche

Vice voorzitter

Mijn motto is: Het beste halen uit mensen en bouwen aan succesvolle bedrijven en organisaties.

Back To Top