skip to Main Content
‘Gedachten zijn krachten’

 

Koppie doen! 19 april 2023
De 17e editie van Koppie doen! staat in het teken van ‘Gedachten zijn krachten’.
Alle beslissingen die je neemt, alle keuzes die je maakt, alle acties die je volgt en de manier waarop je dingen kunt bereiken, ontstaan ​​​​uit de gedachten die je hebt! Je kunt daarom zeggen dat je gedachten een enorme invloed hebben op de resultaten die je bereikt! Je gedachten hebben invloed op het aantal opdrachten dat je krijgt, de omzet, op je medewerkers en je klanten enz.
Je gedachten zijn je enige conclusie!Tijdens Koppie doen! op 19 april as in Café Restaurant ’t Fortuin in Wervershoof, vertelt hij er alles over. Ondernemers Vereniging Wervershoof is gastheer tijdens het netwerkevenement.Gedachten zijn krachten
Rob laat je ervaren dat de gedachten die je hebt een grote invloed op het resultaat hebben. Wil je een ander resultaat? Denk dan net nog anders! Meerdere manieren om jezelf je eigen gedachten te laten leiden tot je net even anders gaat handelen, waardoor je een ander resultaat krijgt! Hierdoor kun je doelen bereiken, je dromen gedeeld, moeilijk oplossen en uitdagingen aangaan!

Gastheer Ondernemers Vereniging Wervershoof (OVW)
Op 19 april houden zij ‘hun’ editie van Koppie doen! in Café Restaurant ’t Fortuin. In deze locatie ontvangen zij ondernemend Westfriesland met een koppie en een inspirerende spreker in de persoon van Rob Wuijster.Rob is voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockeyteam en mental coach in de topsport.

En natuurlijk ga je ook weer met een paar nieuwe contacten naar huis!
Dit mag je niet missen! Meld je nu aan .

Locatie Café Restaurant ’t Fortuin, Dorpsstraat 190, Wervershoof ( route  )

Back To Top