skip to Main Content

Samen met de Hoornse Ondernemers Compagnie (HOC) en de Ondernemersvereniging Wervershoof (OVW) heeft de OCW besloten mee te doen met de organisatie van het grootste netwerkevenement in Westfriesland op sportief gebied: De Westfriese Alleskunner voor Ondernemers.

Met dit evenement willen we alle Westfriese ondernemers in contact brengen met onze leden en op een ontspannen maar sportieve manier een band laten opbouwen die onvergetelijk is.

Tijdens dit evenement maakt het niet uit of je jong of oud, knap of lelijk, slim of erg slim, gehandicapt of heel sportief bent. Iedereen kan hieraan meedoen!! Je hoeft ook niet sportieve kleding te dragen, want we gaan geen fysieke uitputtingsslag vragen van je.

Wat vragen we wel?
Je schrijft je samen met een maatje in. Wie is dat maatje dan? Nou, dat kan je broer of zus zijn die ook ondernemer is, of een relatie van je bedrijf (klant of leverancier), of je vraagt de bakker op de hoek of hij met je wil meedoen.

Samen met je maatje doe je de spellen en streeft zo naar de hoofdprijs: een elektrische fiets gesponsord door Broekhuis Zwaag en Ursem Barten. De tweede prijs is een reischeque van € 500 de gesponsord wordt door Dusseldorp.

Maar ook degenen die eerder al afvallen krijgen prijzen mee. Met 18 sponsors in totaal hebben we al veel dat we kunnen uitdelen, dus denken we aan een goodybag. Misschien wil je er zelf ook wat in doen?

Het programma is als volgt:
13.15 tot 13.30 uur inloop deelnemers
13.45 tot 14.00 uur oefenspel
14.00 tot 18.00 uur de spellen
18.00 tot 20.30 uur nazitten met fans en je nieuwe vrienden

Er is een horecagelegenheid waar de supporters zich kunnen vermaken terwijl ze je naar de finale juichen.

Aanmelden kan op www.afalleskunner.nl

Back To Top