skip to Main Content

Ondernemers Club Westfriesland (OCW) is een business netwerk van, vóór en dóór ondernemers van Westfriesland. Een netwerk waar ondernemers relaties kunnen opbouwen en onderling zaken bevorderen in een zakelijke, warme sfeer. Door het organiseren van netwerk events, verrassende bedrijfsbezoeken en sociale/culturele activiteiten combineren we het nuttige met het aangename.

Ondernemen geeft energie, inspiratie en is bovenal leuk. Kennisdeling en de ideeën van leden bieden nieuwe inzichten en mogelijkheden als ondernemer. Op deze manier dragen we als vereniging ook bij aan de zichtbaarheid en bekendheid van ondernemend West-Friesland. De ideale springplank voor de startende ondernemer en een uitgelezen kans voor netwerkuitbreiding voor de meer ervaren MKB-ondernemer.

Wij onderscheiden ons door onze brede professionele achtergrond en persoonlijkheid. Onze passie voor het ondernemerschap maakt ons betrokken en gedreven initiatiefnemers. Enthousiast en energiek is wat we met elkaar overeenkomen.

Back To Top