skip to Main Content

 Eerst happie doen!

Dan koppie doen!

12 november 2019

Happie doen!

Om er voor te zorgen dat alle maagjes goed gevuld zijn gaan we onze Algemene Ledenvergadering combineren met een Happie Doen!

Tijdens de Algemene Ledenvergadering doen wij verslag over het afgelopen jaar, stellen wij onze nieuwe bestuursleden aan u voor en delen wij onze plannen voor 2020. En we komen met groot nieuws!

Locatie – Stationscafé Enkhuizen

Een prachtige locatie voor meet, greet and eat. We mogen hier genieten van de goede verzorging door Bart Schuffel en zijn team.

Aansluitend gaan we gezamenlijk naar Koppie Doen! Het is hier vandaan ongeveer een kwartier lopen naar het Buitenmuseum.

Happie Doen - Stationscafe Enkhuizen

Programma

17.00 uur: Inloop
17.15 uur: Start vergadering
17.30 uur: Diner
18.50 uur: Vertrek naar Het Buitenmuseum voor Koppie Doen

Meld u nu aan voor
Happie Doen en Koppie Doen!

Koppie Doen!

De 14e editie van Koppie doen! staat in het teken van innovatie. Het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC) riep 2019 uit tot het Jaar van de Gouden Eeuw. Hoorn, Enkhuizen en Medemblik zijn dit jaar internationaal gepromoot en zijn er diverse activiteiten georganiseerd. Omdat Gouden Eeuw en ondernemerschap nauw met elkaar verbonden zijn staat deze editie van Koppie doen! in het teken van de Gouden Eeuw en ondernemerschap.

Locatie

Gastheer van deze bijeenkomst is Stephan Warnik van het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Hij en zijn medewerkers ontvangen ons op zijn locatie Het Amsterdamse Huis op het Buitenmuseum.

Koppie Doen - Ondernemersclub Westfriesland

Programma

19.00 uur: Inloop met Koppie doen!
19.30 uur: Welkom
19.35 uur: Ad Geerdink over Innovatie voor en na de Gouden Eeuw
20.15 uur: Pauze met Koppie doen!
20.30 uur: Stephan Warnik, directeur van het Zuiderzeemuseum
20.45 uur: Interactieve innovatie workshop
21.15 uur: Afsluiting
21.30 uur: Informeel netwerken

Ad Geerdink - Innovatie voor en na de Gouden Eeuw

Ad Geerdink over Innovatie voor en na de Gouden Eeuw

Innovatie was een belangrijke succesfactor in de Gouden Eeuw. Wat kunnen we leren van de ondernemers uit die tijd. Wat zien we hier vandaag de dag nog van terug en welke lessen kunnen we trekken voor de toekomst.

Op zijn eigen meeslepende wijze neemt Ad Geerdink ons mee in de succesverhalen uit de Gouden Eeuw en hoe innovatie daar een rol in speelde. Maar ook hoe musea als het Zuiderzeemuseum en het Westfries Museum op dit moment innoveren.

Met die vragen in het achterhoofd word je meegenomen in een interactieve innovatieworkshop waar je leert hoe je innovatie in je onderneming kunt aanjagen. En natuurlijk ga je ook weer met een paar nieuwe contacten naar huis!

Dit mag je niet missen!

Meld u nu aan voor
Happie Doen en Koppie Doen!

NB ‘Koppie doen!’ is GRATIS toegankelijk voor OCW & WBG leden en gasten van Rabobank West-Friesland. Wij willen je vragen om een klant of relatie mee te nemen, ook zij zijn van harte welkom! Niet-leden zijn eveneens welkom! Je betaalt dan € 25,– p.p. excl. BTW. Bij een “no-show” zijn we helaas genoodzaakt € 25,– in rekening te brengen.

Back To Top