skip to Main Content

“Als ik eenmaal aan tafel zit haal ik de opdracht vaak wel binnen.”

Herken jij dit? Begrijpt jouw klant vaak beter wat je doet als je met elkaar om tafel hebt gezeten? Dan valt er dus nog wat werk te verrichten aan hoe je jouw aanbod in eerste instantie communiceert op papier/online. Want als de klant je niet heeft herkend als de mogelijke oplossing voor zijn/haar probleem of behoefte. Dan kom je al niet aan die tafel te zitten of wordt je online niet goed gevonden.

“Bekijk het eens vanuit de ogen van je klant.”

Wij dagen je uit om je dienst eens goed onder de loep te nemen en deze op eindproduct-niveau te gaan verwoorden. Daarmee bedoelen we vooral om het vanuit de ogen van je klant te bekijken.

Programma

15.45 uur: Inloop
16:00 – 17:00 uur: Workshop
17:00 – 18:00 uur: Netwerkborrel

Locatie: Het wapen van Medemblik
Adres: Oosterhaven 1, 1671 AA Medemblik

Meld je nu aan voor de
Masterclass "Meer klanten binnenhalen"!

12 maart 2020

What’s in it for me?

Het is van belang dat jouw klant inziet waarom jouw aanbieding de oplossing is voor zijn of haar probleem. Maar daarvoor is het eerst van belang dat jij weet wat de behoeftes zijn van jouw klant en hoe ze dat zelf zien en verwoorden.

Aan het einde van de masterclass ben jij in staat je te verplaatsen in de klant en vanuit zijn of haar visie de behoeftes te verwoorden. Nu alleen nog jouw aanbod hierop afstemmen…

Voor leden van OCW is deelname aan deze masterclass uiteraard gratis.

Kennismaken zonder lidmaatschap:
Niet leden/introducees zijn welkom om deel te nemen aan de masterclass. Iedere eerste deelname aan een OCW activiteit is gratis. Bij een volgende deelname wordt achteraf € 25,00 gefactureerd.

We maken filmopnamen en foto’s voor onze communicatiekanalen. Kom je liever niet in beeld? Laat het ons weten.

Meld je nu aan voor de
Masterclass "Meer klanten binnenhalen"!

12 maart 2020

Back To Top