skip to Main Content

Van NOW 2.0 naar NOW 3.0 en andere personeelsaangelegenheden

Wij zijn nu alweer meer dan een halfjaar verder in deze crisis en ondertussen zijn we toe aan variant drie van de Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid (NOW).

Hoe bent u met deze regeling omgegaan en heeft u de inzichten verkregen om de juiste beslissingen hieromtrent te nemen? Ondernemersclub Westfriesland praat u op 19 november helemaal bij op het gebied van de NOW-regeling en de Wet arbeidsmarkt in balans. Ook de nieuwe ontslaggrond, de i-grond of cumulatiegrond, komt aan bod. Tenslotte krijgt u tips rondom de risico’s van werkgeverschap.

Peter Stavenuiter van AAdditum Accountancy en Cihan Sesver, advocaat arbeidsrecht bij Boddaert Advocaten, praten u deze middag bij over bovenstaande onderwerpen. Zij zullen aangeven waar de aandachtspunten liggen, zodat u met kennis van zaken de juiste beslissingen voor uw onderneming kunt maken. Risico’s rondom werkgeverschap vormen de rode draad tijdens deze bijeenkomst. Ook is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen en het bespreken van praktijkvoorbeelden.

 

Na de workshop is er de gelegenheid om onder het genot van een borrel te netwerken.

Programma:

15.45: Inloop
16.00: Start workshop
17.00: Borrel en netwerken
18.30: Afsluiting

Locatie: Theater Het Postkantoor, Hoofdstraat 17, 1611AA Bovenkarspel

De bijeenkomst is voor leden van OCW en introducés gratis.

In verband met de door het RIVM opgestelde richtlijnen is het maximaal aantal deelnemers 30.

Wees er dus snel bij, vol = vol.

Bij meer dan 30 aanmeldingen of indien de Corona maatregelen verder worden aangescherpt, is deze bijeenkomst (deels) online via Zoom te volgen.

Er worden foto’s en filmpjes gemaakt voor onze uitingen op internet. Heb je hier bezwaar tegen, laat het ons via e-mail weten.

Back To Top