skip to Main Content
Foto 1 OCW

Koppie doen! 9 november 2021

(Ook toegankelijk voor niet-leden)

De 15e editie van Koppie doen! staat in het teken van ‘Zakelijk flirten’.
De inhoud van deze enerverende en  interactieve  workshop ‘Zakelijk flirten na corona’ is zo treffend en uniek dat menigeen met nieuwe inzichten de zaal verlaat. De ene eyeopener volgt de andere op, en na deze workshop verwar je flirten nooit meer met verleiden en versieren. De combinatie van inhoud, humor, interactie en praktijk maken dit een onmisbaar verhaal voor iedereen in het bedrijfsleven.

Foto 2 OCV

Aan de slag: zakelijk flirten na corona is nodig om succes te behalen

We moeten met ons geconditioneerde gedrag aan de slag. Onze sociale vaardigheden weer gaan oefenen en elke keer dat we dat doen een stukje bij ons zelf overwinnen. Als je niet oefent dan kun je ze verleren; dus geen keuze we moeten aan de bak! Zie het maar als fietsen. Als je het jaren niet hebt gedaan denk je in het begin misschien: ik ga vallen, maar je trapt toch stoer door om uiteindelijk enthousiast weer te genieten. Net als of je nooit anders gedaan hebt. Zo is het ook met verbinding maken en zakelijk flirten. Kleine stapjes zetten totdat je uiteindelijk mensen weer in de ogen kunt kijken en kunt voelen dat het leuk is dat mensen er weer zijn en dat je beseft, dat nu je weer met ze in verbinding bent, dat je mensen hebt gemist. 

Foto 3 OCW

In deze interactieve workshop worden handvatten aangereikt om te toetsen hoe het met deze vaardigheden gesteld is en er worden praktische tips gegeven om ermee aan de slag te gaan. En natuurlijk ga je ook weer met een paar nieuwe contacten naar huis!

Dit mag je niet missen! Stuur jouw aanmelding naar info@koppiedoen.biz

Locatie Gastheer van deze bijeenkomst is Jos Duin van CNB in Bovenkarspel (route).

Programma dinsdag 9 november 2021

19.00 uur   Inloop met Koppie doen!
19.30 uur   Welkom
19.40 uur   Een schat aan verhalen over de veiling locatie CNB door Jos Duin
20.00 uur   Enerverende en interactieve workshop ‘Zakelijk flirten na corona’
21.00 uur   Afsluiting en aansluitend informeel netwerken

Aanmelden
‘Koppie doen!’ is GRATIS toegankelijk voor OCW & WBG leden en gasten van de Rabobank. Aanmelden via onderstaande link. Wij willen je uitnodigen om een klant of relatie mee te nemen, ook zij zijn van harte welkom!

Niet-leden zijn eveneens welkom! Je betaalt dan € 25,- p.p. excl. BTW. Graag bij aanmelding vermelden dat je geen lid bent en je ontvangt een bevestiging met een factuur.

Het evenement wordt georganiseerd volgens de dan geldende Corona maatregelen.

Back To Top